Τιμή

Ποια είναι η τιμή του money amulet ;

To αυθεντικό money amulet κοστίζει 49€ χωρίς ΦΠΑ και έρχεται στο σπίτι σας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με δωρεάν μεταφορικά.

Αν τυχόν το βρείτε οπουδήποτε άλλου σε χαμηλότερη τιμή, είναι σίγουρο ότι θα πρόκειται για απομίμηση.

Το αυθεντικό money amulet μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ

Όπως θα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα υπάρχουν κάποιες προσφορές για παραγγελία περισσότερων του ενός money amulet εκπτωτικές τιμές

Το 1 κοστίζει 49€, ενώ τα 3 κοστίζουν 98€,τα 5 κοστίζουν 147€ και τα 7 κοστίζουν 196€

Υπάρχει λόγος να παραγγείλω πάνω από 1 ;

H απάντηση είναι ότι ναι υπάρχουν σημαντικοί λόγοι. Κατά κανόνα το 1 μπορεί να αρκεί αλλά τα 7 παράγουν άλλες δυνάμεις.Όπως έχουμε δει από αληθινές μαρτυρίες πολλές φορές,μόλις 1 money amulet ήταν αρκετό να αρχίσει να φέρνει σημαντικές αλλαγές όχι μόνο στον ιδιοκτήτη του αλλά και σε μέλη της οικογένειας του.Αυτό βέβαια δεν έγινε άμεσα αλλά με επιμονή και πίστη.

Σε κάθε περίπτωση είτε πάρεις 1 είτε 3 είτε 5 είτε 7, το πιο σημαντικό είναι η μεγάλη πίστη,η σωστή χρήση του φυλαχτού και η ανάπτυξη σωστής σχέσης μαζί του!

Πάμε να δούμε τις προσφορές για περισσότερα money amulet και τις δυνάμεις που φέρουν

Όπως βλέπετε η δυναμική μεγαλώνει όσο περισσότερα είναι τα money amulet.Λειτουργούν συνεργατικά.Το ανώτατο όριο που μπορείτε να παραγγείλετε είναι 7,από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο νόημα.Δημιουργείται εκφυλισμός.Αν ήταν έτσι όποιος ήταν πλούσιος θα αγόραζε 1000 money amulet με τελετουργικό στο όνομα του και θα γινόταν υπερβολικά περισσότερο πλούσιος.Ευτυχώς όμως δε δουλεύει έτσι