Κριτικές

Μερικές κριτικές χρηστών για το money amulet οι οποίες έχουν μπει στην επίσημη ιστοσελίδα διανομής

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα καταλήξω πνιγμένος στα χρέη και ότι δεν θα μπορούσα να ξεχρεώσω. Όλα ξεκίνησαν από τα δάνεια. Οι συνεχείς κλήσεις, τα χρέη και τα δάνεια έκαναν τη ζωή μου μια ζωντανή κόλαση. Αγόρασα το Money Amulet με τα τελευταία χρήματα που είχα… από απελπισία. Και η ζωή μου γέμισε εκπληκτικά φαινόμενα – όλα πήγαν καλά! Ένα μέρος των χρεών μου διαγράφηκε και μου προσφέρθηκε μια αξιοπρεπής δουλειά με υψηλές αμοιβές!

Μιχάλης, Ηράκλειο

Λοιπόν, έχω πάθει ΠΛΑΚΑ! Έχω χρήματα να έρχονται από παντού … Πουλάω ρούχα εδώ και πολλά χρόνια σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν έχω κερδίσει ποτέ τέτοια χρήματα πριν! Οι πελάτες μου δεν σταματούν να αγοράζουν και άρχισαν να αγοράζουν χονδρική. Σε 3 μήνες αποταμίευσα την προκαταβολή και αγόρασα το αυτοκίνητο των ονείρων μου! Πάντα φοράω το φυλαχτό στο λαιμό μου και ποτέ δεν δείχνει σε κανέναν το θησαυρό μου!

Άννα, Ναύπλιο

Φοράω το Money Amulet από τις 12/03/16 και θα ήθελα να πω ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο στη ζωή μου. Για παράδειγμα, ο σύζυγός μου σταμάτησε απότομα να παίζει και έπιασε δουλειά. Άρχισα επίσης να εισπράττω εισοδήματα, αν και πριν ήμουν άφραγκη για μήνες. Καταφέραμε τελικά να πάρουμε όλη την οικογένεια για να επισκεφτούμε τη θάλασσα και να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα που φαινόταν να στοιχειώνουν την οικογένειά μας. Ευχαριστώ!

Βίκυ, Αθήνα
Διαβάστε περισσότερες αληθινές μαρτυρίες και κριτικές για το money amulet