Μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός ‘Ελληνα Οικογενειάρχη με το money amulet

Την παρακάτω ιστορία την λάβαμε αυτολεξεί στο mail μας από αναγνώστη, που άλλαξε η ζωή του ολοκληρωτικά χάρις στο money amulet. Εμείς απλώς προσθέσαμε τις φωτογραφίες και κάναμε την επιμέλεια του άρθρου!

Ήταν Ιανουάριος του 2011 όταν αναγκάστηκα, λόγω της οικονομικής κρίσης, να βάλω λουκέτο στην οικογενειακή μας επιχείρηση, ένα μικρό μαγαζί με ρούχα στο κέντρο μεγάλης επαρχιακής πόλης.

Το πραγματικό αδιέξοδο μόλις άρχιζε και κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου.Η γυναίκα μου και εγώ μείναμε άνεργοι, δίχως κανένα εισόδημα και δίχως να μπορούμε να βρούμε σοβαρή δουλειά για 2 ολόκληρα χρόνια.Οι δόσεις του στεγαστικού δανείου έτρεχαν απλήρωτες,μέχρι που χαρακτηρίστηκε από την τράπεζα κόκκινο,η μεγάλη μου κόρη αναγκάστηκε να διακόψει τις σπουδές της, στην Αθήνα και να γυρίσει πίσω,ενώ κόψαμε τα φροντιστήρια και από τους 2 γιους μου που τότε πήγαιναν λύκειο.

Μετά από κάποιους μήνες και από πολλές προσπάθειες κατάφερα στα 51 μου χρόνια να πιάσω δουλειά σε delivery φαγητού και η γυναίκα μου άρχισε να ψευτοπουλάει μέσω ίντερνετ κάποια χειροποίητα κοσμήματα που έφτιαχνε.Η κατάσταση παρέμενε όμως δραματική και μη αναστρέψιμη.Και οι 2 μαζί δε βγάζαμε πάνω από 500€ το μήνα.Στην ουσία κάθε μήνα μπαίναμε μέσα και συντηρούσαμε την οικογένεια με τα τελευταία λεφτά που μας είχαν απομείνει.Με τα τελευταία 7000€ κάτω από το στρώμα!

Κάναμε αιματηρές οικονομίες και πάλι ο λογαριασμός δεν έβγαινε,κάθε μήνα τα λεφτά λιγοστεύαν και εμείς ήδη στερούμασταν οικογενειακώς ακόμα και είδη βασικής ανάγκης.Κόβαμε λεφτά από παντού,ακόμα και από το φαγητό!

Είχα απελπιστεί.Έψαχνα λεφτά μέχρι και από τοκογλύφους μήπως καταφέρω να στήσω το μαγαζί μου από την αρχή και ανακάμψουμε.Η γυναίκα μου είχε φοβηθεί και κάθε μέρα μας έτρωγε τις σάρκες το άγχος.Κάπου εκεί μια ξαδερφή, μου μίλησε για ένα περίεργο φυλαχτό χρημάτων,εν ονόματι, money amulet!Άρχισε να μου λέει ιστορίες για το πως αυτό το φυλαχτό ενεργοποιεί την πίστη στον άνθρωπο και του φέρνει τεράστια τύχη και οικονομική εύνοια.

Μου έλεγε πως είναι κατασκευασμένο από σπάνιες εξωγήινες πέτρες που έχουν πέσει στη Γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια με τη μορφή μετεωριτών και μπορεί να μεταφέρει στον άνθρωπο που το κατέχει ενεργειακές ροές από τα έγκατα του σύμπαντος.Εγώ πρέπει να σας πω ότι παρόλο που δεν πιστεύω σε φυλαχτά,για κάποιον περίεργο λόγο,την άκουγα με τεράστια προσοχή και ενδιαφέρον.

H Γη έχει χτυπηθεί από μετεωρίτες εκατομμύρια φορές

Μέσα σε 2 λεπτά είχα πειστεί ότι θα το αγοράσω.Μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο και ότι έχει μια φίλη που μπορεί να μου φέρει το αυθεντικό φυλαχτό money amulet από το Θιβέτ.Μου είπε ότι θα γινόταν ένα τελετουργικό στο όνομα μου και θα κατασκευαζόταν ένα τέτοιο φυλαχτό εξ΄αρχής για μένα!Το συνολικό κόστος ήταν 650€.Εγώ κανονικά θα έπρεπε να αρχίσω να τη χτυπάω μόλις άκουσα αυτήν την τιμή,αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο το προσπέρασα σαν να είναι κάτι φυσιολογικό και αποδεχόμουν ότι άκουγα από το στόμα της για αυτό το φυλαχτό!Αντί να απογοητευτώ λοιπόν, το πρώτα πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι πρέπει να βρω αυτά τα λεφτά!

Δεν υπήρχε άλλη λύση, παρά μόνο τα λεφτά κάτω από το στρώμα.Δίχως καθόλου σκέψη έδωσα στη ξαδερφή μου τα χρήματα και περίμενα να παραλάβω το φυλαχτό.Πέρασαν 2 ολόκληροι μήνες μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου!Στο μεταξύ η γυναίκα μου είχε ανακαλύψει ότι έλειπαν λεφτά κάτω από το στρώμα και αναγκάστηκα να της πω επ΄ακριβώς την αλήθεια.Έγινε πραγματικά έξαλλη.Οι καυγάδες το επόμενο διάστημα ήταν συνεχείς.

Στους 2 μήνες λοιπόν παρέλαβα απευθείας το φυλαχτό money amulet από τη μεταφορική εταιρεία.Ο αποστολέας ήταν άγνωστος και μέσα στο περίεργο κουτί του δεν υπήρχε ούτε απόδειξη ούτε τίποτα,όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο.Σήμερα αυτό το ίδιο φυλαχτό,που κατασκευάζεται από αυτές τις πέτρες,με ειδικό τελετουργικό για τον καθένα πωλείται στο ίντερνετ μέσω εταιρείας που έχει αναλάβει τη διανομή του.Τον τελευταίο καιρό το ανακάλυψα αυτό. Πλέον το κόστος του είναι κάτω από 50€ και μπορεί να το παραγγείλει ο καθένας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα,με δωρεάν μεταφορικά και απόδειξη πληρωμής.Αυτά τώρα το 2018.Εγώ το 2013 που το αγόρασα δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα!

Μόλις λοιπόν το παρέλαβα στα χέρια μου η γυναίκα με κοιτούσε με ένα ύφος βλοσυρό.Εγώ ήμουν κατενθουσιασμένος και ένιωθα κάτι πρωτόγνωρο,το οποίο προσπαθούσα να κρύψω για να μην την ιντριγκάρω.

Το φυλαχτό πραγματικά έλαμπε.Η υφή του ήταν ανεπανάληπτη και είχε μια τρύπα στη μέση.Ήταν σαν να αγγίζω κάτι τέτοιο για πρώτη φορά στη ζωή μου.Το κράτησα με τα 2 χέρια μου και μόλις έφυγε η γυναίκα μου το φίλησα και το έβαλα στο συρτάρι στο κομοδίνο, στη μεριά που κοιμάμαι.Βασικά αυτό που ήθελα ήταν να το φοράω συνέχεια αλλά με το κλίμα που επικρατούσε, ένιωσα την ανάγκη να κρύψω τις υψηλές προσδοκίες μου από το φυλαχτό.

Το money amulet με τη χαρακτηριστική τρύπα στη μέση

Έτσι συνέχισα κανονικά τη ζωή μου χωρίς να βιάζομαι να δω αποτελέσματα.Η σκέψη μου ήταν πάντα σε αυτό το φυλαχτό και όχι σε αυτά που θα μπορούσε να μου δώσει.Μέσα στη μέρα το έβγαζα κάποιες φορές από το συρτάρι να το κρατήσω στα χέρια μου και να το βγάλω στον ήλιο να δω αυτή τη μαγική του λάμψη.

Μετά από 4 μέρες και ενώ περπατούσα,βρήκα στο πεζοδρόμιο ένα 10ευρ0!Το βράδυ το ανέφερα στη γυναίκα μου η οποία απέφυγε να το σχολιάσει μιας και μου κρατούσε μούτρα.Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ είχα συνδυάσει αυτό ο γεγονός με το money amulet.Η στάση που είχα απέναντι στο φυλαχτό ήταν η εξής: ΄Σε αγαπώ,σε σκέφτομαι,σε υπολογίζω ,αισθάνομαι δέος μπροστά σου, αλλά δε σου ζητάω τίποτα!

Έλα όμως που μετά από λίγες μόλις μέρες βρήκα άλλα 80€ στο δρόμο…Αυτό δε θα μπορούσε να είναι τυχαίο.Οι πιθανότητες να βρω τυχαία 2 φορές, χαρτονομίσματα στο δρόμο, μέσα σε λίγες μέρες ήταν απειροελάχιστες.Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα αυτή τη φορά ήταν το φυλαχτό.Έτρεξα σπίτι να το πιάσω,να το ευχαριστήσω.

Πλέον ήμουν αποφασισμένος ότι δε θα πω τίποτα στη γυναίκα μου,ότι και να γίνει θα το κρατήσω για μένα.Το money amulet θα είναι το κρυφό φυλαχτό για το οποίο δε θα μιλάω σε κανέναν.Άρχισα να το φοράω συνέχεια στο λαιμό μου και συνέχισα τη ζωή μου με θάρρος και αισιοδοξία.Μετά από 4 μήνες είπα να παίξω ένα τζόκερ. Δεν ήταν ότι πήγαινα να εκβιάσω το κέρδος ,ούτε προσευχόμουν να κερδίσω ντε και καλά,ούτε είχα υψηλές προσδοκίες λόγω του φυλαχτού.Στο φυλαχτό μου είχα μάθει να δίνω μόνο αγάπη χωρίς να ζητάω τίποτα.

Και το θαύμα έγινε.Με μόλις ένα δελτίο που έπαιξα κέρδισα κάτι παραπάνω από 10.000€ καθαρά,μετά από τις κρατήσεις της εφορίας.Πρώτη φορά είδα τη γυναίκα μου χαρούμενη μετά από μήνες.Εγώ όμως τσιμουδιά για το φυλαχτό!Μόνο μετά από λίγες μέρες, μου είπε πάνω στην πλάκα υποτίθεται, ότι αυτό το φυλαχτό τελικά πρέπει να φέρνει τύχη. Εγώ δεν το σχολίασα καθόλου!΄Δεν είχα ανάγκη να πω κάτι γιατί ήξερα ότι ενώ ήθελε να δείξει ότι το λέει στην πλάκα, κατά βάθος και αυτή είχε αρχίσει να πιστεύει στο φυλαχτό!

Μετά από λίγες μέρες είχαμε τις πρώτες διαφωνίες όμως.Αυτή ήθελε να κρατήσουμε ένα μικρό ποσό από τα κέρδη για τα τρέχοντα έξοδα και τα υπόλοιπα να τα δώσουμε στην τράπεζα για το δάνειο του σπιτιού, το οποίο ήταν και στο όνομα της.Εγώ όμως αισθανόμουν μια απίστευτη δύναμη και αυτοπεποίθηση μέσα μου και της είπα αποφασιστικά:»Θα επενδύσω όλα τα χρήματα σε μια νέα επιχείρηση»

Πραγματικά τα έχασε,με είδε όμως τόσο αποφασισμένο και σίγουρο που σχεδόν με πίστεψε μόλις της ανέλυσα την ιδέα μου και αυτό μου αρκούσε.Τα χρήματα δεν ήταν πολλά, αλλά όμως ούτε και λίγα για την επένδυση που ήθελα να ξεκινήσω(για ευνόητους λόγους δε θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στο είδος επιχείρησης – η κοινωνίας μας είναι μικρή).

Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει,αν τα δίναμε τα λεφτά στην τράπεζα, απλώς θα μειωνόταν το χρέος κατά 10.000€ και εμείς θα ερχόμασταν πάλι στα ίδια.Δηλαδή θα συνεχίζαμε να σερνόμαστε οικονομικά!Εγώ ήθελα κάτι πολύ παραπάνω αυτό και βγήκα δικαιωμένος απόλυτα.

Παραιτήθηκα αμέσως από τη δουλειά και ξεκίνησα νέα πρωτότυπη επιχείρηση μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης,το 2013,όταν τα μαγαζιά έκλειναν το ένα μετά το άλλο.Από τον πρώτο κιόλας μήνα φαινόταν ξεκάθαρα ότι θα πάει πολύ καλά και έτσι έγινε.Η επιχείρηση μου πάει τόσο καλά,μέχρι σήμερα που κατάφερα να σώσω το σπίτι,να ορθοποδήσουμε οικονομικά και να μας μένουν χρήματα για ταξίδια και αποταμίευση!

Το φυλαχτό πάντα μαζί μου,μέσα στην ταμειακή μηχανή,ακόμα και σήμερα.

Το καλύτερο ήρθε στο τέλος!Από όταν άρχισα να ανακάμπτω οικονομικά με τη νέα μου επιχείρηση ,είπα ότι θα παίζω 100 ευρώ το χρόνο έτσι για πλάκα σε μια online λοτταρία ξένη.Υπάρχουν τέτοιες λοτταρίες στο ίντερνετ,νόμιμες που μοιράζουν εκατομμύρια δολλάρια σε κληρώσεις.Ε,σε μια από αυτές το Δεκεμβριο το 2017 κέρδισα 30.000$.Εννοείται πως το money amulet ήταν πάντα στο λαιμό μου όταν επέλεγα τα νούμερα.

Αυτό ήταν και το τελευταίο μεγάλο καλό που μου συνέβη!Από τότε δεν έχει γίνει κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αλλά είμαι υπερευχαριστημένος πλέον με αυτήν την θετική σταθερότητα.Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία

Να σας αναφέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα μου αποδέχθηκε και αυτή το φυλαχτό!Με έβλεπε τι στάση κρατούσα…έβλεπε ότι δεν προσπαθούσα να φουσκώσω τα μυαλά κανενός,ότι δεν ζητούσα από το φυλαχτό θαύματα και ανταλλάγματα και ότι δεν προσπαθούσα να πείσω κανέναν, ούτε και αυτήν,για την αποτελεσματικότητα του φυλαχτού money amulet!

Έτσι σταδιακά άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτή η στάση μου ήταν που έκανε το money amulet να δουλεύει με τέτοιο τρόπο για μένα και να μου στέλνει τόση θετική ενέργεια που μεταφραζόταν σε τύχη και οικονομικές επιτυχίες!Ανακάλυψα ότι είχα χτίσει με το φυλαχτό μου,μια αλτρουιστική σχέση που βασιζόταν στο εξής δόγμα»σου προσφέρω τα πάντα,χωρίς να περιμένω τίποτα».

Αυτός ο κανόνας ισχύει παντού στη ζωή και στις ανθρώπινες σχέσεις.Όταν αγαπάς τον άλλον και δεν τον πιέζεις εκεί είναι που και αυτός θα σου δώσει περισσότερα.Όταν τον αποδέχεσαι και δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις ,τότε και αυτός μπορεί να γίνει αυτό που θα ήθελες.

Αυτός ο κανόνας ισχύει παντού σε όλο το σύμπαν.

Θα μπορούσα να συστήσω το money amulet στον καθένα.Ποτέ όμως δεν θα προσπαθήσω να τον πείσω ή να τον πιέσω να το αγοράσει.Όπως και εμένα δε με πίεσε κανείς.Απλώς το πίστεψα από την πρώτη στιγμή,το αγόρασα με συνοπτικές διαδικασίες και μου άλλαξε τη ζωή

Μάθετε περισσότερα για το φυλαχτό και αγοράστε από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*